fbpx

SERVICE

Mulți utilizatori de centrale termice obișnuiesc să creadă că nu contează cine montează centrala termică atâta timp cât au achiziționat o marcă bună și cunoscută.

În practică am întâlnit multe cazuri când se pornește centrala fără a se face punerea în funcțiune de către o firmă autorizatĂ ISCIR și recomandată specific de producător.

Iar aceste situații duc întotdeauna la pierderea garanției pentru centrala termică și la alte potențiale probleme ce pot sa apară. Foarte des o centrală termică se strică datorită montajului și utilizării greșite decât din cauza componentelor.

Si atunci beneficiarul este cel care plătește. În consecință, atunci când doriți achiziționarea/schimbarea centralei termice, analizați în prealabil ce firme de service există în zona dvs., care vă pot asigura punerea în funcțiune conform normelor producătorului și care totodată vă pot oferi serviciile de mentenanță și service la nevoie.

KLUNER vă oferă soluția completă, având toate certificările și autorizările necesare pentru a vă putea asigura legal și în deplină siguranță servicii de service, mentenanță și reparații, intervenții, verificări periodice (VTP), revizii tehnice (RTP), pentru brandurile de produse pe care le reprezintă

SERVICE – Servicii autorizate ISCIR de reparații, verificări și mentenanță

  • Verificări tehnice periodice instalații de gaz și centrale ( VTP – la 2 ani)
  • Revizii tehnice periodice instalații de gaz (RTP – la 10 ani)
  • Mentenanță instalații de încălzire
  • Servicii reparații instalații sanitare
  • Servicii de reparație, verificare și întreținere a instalațiilor de încălzire (reparații pompe, aparate de aer condiționat, centrale termice și cazane, automatizări, etc.)
  • Service autorizat pompe Grundfos
  • Servicii de inspecție video și desfundare canalizări

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Partener Autorizat

Privacy Policy Settings