fbpx

DESPRE NOI

            SC. KLUNER SRL este o societate comercială cu capital românesc, înființată în anul 2011. Societatea noastră are ca și obiect principal de activitate, lucrări în domeniul instalațiilor de gaze naturale, instalații sanitare, de încălzire și climatizare.

            SC. KLUNER SRL a fost visul măreț al unui instalator care a revenit în România după 3 ani de experiență de lucru în domeniul instalațiilor în Belgia, un om ambițios care și-a dorit să revină acasă și să-și ofere cunoștințele acumulate, cu mult profesionalism și seriozitate, consumatorului român. Astfel a luat ființă această mică societate comercială, din dorința de a crea o companie care să asigure soluții elegante și eficiente unor nevoi deja existente pe piață și pentru care până la acel moment era nevoie de intervenția mai multor societăți.

            Evoluția companiei a fost rapidă și dinamică, astfel încât de-a lungul timpului aceasta și-a extins arealul de activitate, oferind în prezent o gamă variată de produse și servicii în domeniul instalațiilor. Activitatea intensă și experiența acumulată în cei peste 15 ani de activitate independentă și 21 de ani de experiență totală în acest domeniu, i-au oferit antreprenorului societății oportunitatea de a se dezvolta într-un mod activ, continuu și armonios, astfel încât astăzi este una dintre cele mai dezvoltate firme de instalații de pe plan local, care lucrează cu tehnologie și echipamente de ultimă generație, oferind clienților săi diversitate și soluții eficiente, axate întotdeauna pe nevoile și exigențele acestora. Compania are în portofoliul de lucrări de la case și locuințe individuale, la hoteluri, spații comerciale de dimensiuni medii și mari, instituții publice și chiar un complex rezidențial de blocuri.

            La ora actuală este printre puținele companii din județul Bihor autorizată ISCIR (instalare, montare, reparare, întreținere și verificări tehnice în utilizare, de cazane pe combustibil solid și gaz), ANRE – electric și ANRE tip EDI (destinată execuției, verificării și reviziei instalațiilor de utilizare a gazelor naturale). Totodată compania furnizează materiale și echipamente pentru domeniile de activitate acoperite, oferă service garanție și post-garanție, oferă servicii de proiectare, servicii de consultanță, servicii RSVTI și servicii de execuție, respectiv montaj și punere în funcțiune în domeniul instalațiilor:

 Gaz
 Sanitare
 Încălzire clasică sau prin suprafețe radiante (pardoseală)
 Climatizare/Ventilație
 Neconvenționale (pompe de căldură, panouri solare, fotovoltaice, etc.)
 Automatizări/Electrice/De irigații

            SC. KLUNER SRL oferă o gamă completă de produse și servicii din domeniul instalațiilor pentru utilizatori rezidențiali, pentru instituții și persoane juridice, atât la nivel local cât și regional, dorindu-se ca în câțiva ani, să își extindă afacerea la nivel național, sub formă de franciză. Planurile pentru viitorul apropiat prevăd dezvoltarea unui brand puternic, recunoscut pentru seriozitatea și profesionalismul prin care își oferă serviciile și produsele de înaltă calitate și totodată deschiderea celui mai modern showroom de prezentare și vânzare din județul Bihor, care să întregească și să reprezinte imaginea companiei, în rândul clienților și furnizorilor săi.

VIZIUNE. MISIUNE. VALORILE COMPANIEI

            VIZIUNE – Viziunea noastră este aceea de a deveni prima alegere a clientului, oferindu-i soluția completă în instalații!

            MISIUNE –  Misiunea companiei este aceea de a oferi standarde de viață mai înalte contribuind la satisfacerea nevoilor clienților noștri, prin crearea unui pachet de servicii integrate, folosind echipamente și tehnologie de ultimă generație.

  • Produse de calitate premium (mărci internaționale)
  • Servicii complete (consultanță, proiectare, execuție, service, mentenanță, etc.)

            VALORILE NOASTRE

            Principiile după care funcționăm sunt definitorii pentru noi și pentru evoluția afacerii, astfel încât pentru noi este primordial să oferim clientului ceea ce are nevoie, să găsim mereu soluția potrivită pentru problemele sale. Ne ghidăm după valori solide pe care le considerăm necesare pentru prosperitatea clienților noștri și a companiei totodată.

  • CALITATEA este factorul pricipal care ne caracterizează. Ne concentrăm eforturile pe creșterea permanentă a calității serviciilor pe care le oferim, din dorința de a crea satisfacție în rândul clienților noștri existenți și viitori.
  • PROFESIONALISMUL vine la pachet cu calitatea, scopul nostru fiind acela de a atinge standarde înalte de valoare și performanță, oferite prin serviciile pe care le prestăm.
  • PERFORMANȚA prin folosirea de echipamente moderne care sporesc calitatea și confortul, oferindu-le clienților noștri siguranță și eficiență în utilizare. Echipamentele SMART pe care le folosim, aduc un plus de valoare lucrărilor executate, asigurându-i clientului confortul și bunăstarea de care are nevoie.

Deviza noastră este: SMART HOME, EASY LIFE!

Compania noastră deține următoarele autorizații:

  • Autorizat ISCIR cu nr. 3593/17.05.2012
  • Autorizat RSVTI IP cu nr. 1286/20.03.2019
  • Autorizat ANRE Gaz cu nr. 14633/09.10.2014
  • Autorizat ANRE Electric cu nr. 17071/29.03.2021

CERTIFICĂRI

Autorizați ISCIR, RSVTI IP, ANRE Gaz, ANRE Electric

INTERVENȚII NON STOP

Intervenție Non Stop
Telefon : 0785 467825

SOLUȚII CLARE

Soluții complete de la A la Z pentru instalații sanitare, electrice, instalații industriale, desfundări canalizări, inspecții video și multe altele.

Partener Autorizat

Privacy Policy Settings