fbpx

ÎNCĂLZIRE

Sisteme de încălzire eficiente și ecologice pentru casa ta

 

KLUNER SRL oferă sisteme de încălzire de ultimă generație, care acordă prioritate eficienței energetice și confortului.

Explorează gama noastră de opțiuni inovatoare, inclusiv pompele de căldură, panourile solare și funcțiile de automatizare, pentru a-ți reduce amprenta de carbon, rămânând în același timp confortabil pe tot parcursul anului.

Sisteme-de-încălzire-eficiente-și-ecologice-pentru-casa-ta
viitorul-încălzirii-locuinței-cu-soluții-moderne

Descoperă viitorul încălzirii locuinței cu soluții moderne

KLUNER SRL se angajează să pună la dispoziția clienților cele mai noi și mai eficiente sisteme de încălzire. Specialiștii noștri recomandă ca alegerea sistemului de încălzire să se facă, în primul rând, în funcție de necesitățile termice (puncte consum apă caldă și suprafața spațiului ce trebuie încălzit), combustibilul cel mai convenabil (electric, gaz, lemn, etc.), costurile de achiziție și costurile de exploatare. Totodată, alegerea sistemului potrivit este influențată și de locația imobilului care va fi deservit. Sunt cazuri în care sistemele de încălzire pe gaz, cele mai utilizate, nu vor putea fi puse în funcțiune din cauza lipsei rețelei în zonă. Atunci putem alege să utilizăm sisteme de încălzire pe lemne, peleți, GPL sau electrice – clasice sau „verzi”.
De la încălzirea clasică, la pompe de căldură și panouri solare și fotovoltaice, îți suntem alături de la proiectare și montare până la service și mentenanță.

 

Experimentează soluția de încălzire perfectă pentru casa ta

Găsirea sistemului de încălzire potrivit pentru casa ta poate fi o provocare.

Lasă-i pe experții noștri să proiecteze o instalație de încălzire personalizată care să-ți satisfacă nevoile specifice și să maximizeze eficiența.

Experimentează echilibrul perfect între confort și economii de energie cu soluțiile noastre inovatoare de încălzire.

Experimentează-soluția-de-încălzire-perfectă-pentru-casa-ta
Sisteme-de-încălzire-eficiente-și-ecologice

Sisteme de încălzire eficiente și ecologice

Modernizează sistemul de încălzire a locuinței tale cu cele mai recente tendințe în materie de eficiență energetică. Cu ajutorul serviciilor noastre de instalare experte, te poți bucura de avantajele sistemelor de încălzire inovatoare, cum ar fi pompele de căldură și panourile solare.

Redu consumul de energie și contribuie la un viitor mai ecologic, în timp ce îți păstrezi căldura și confortul în locuința ta. Descoperă diferența pe care o face automatizarea în reducerea consumului tău de energie.

Citește mai mult despre automatizare
Vezi pompele de căldură 

 

 

Căldura perfectă în casa ta

Nu te mulțumi cu sisteme de încălzire de calitate inferioară. Ai încredere în serviciile noastre de proiectare de specialitate pentru a crea o instalație de încălzire adaptată nevoilor tale. De la încălzirea convențională la încălzirea prin pardoseală, oferim o gamă de soluții concepute pentru eficiență și confort maxim.

Adoptă cele mai recente tendințe în materie de încălzire a locuinței și bucură-te de beneficiile reducerii costurilor de energie și de un viitor mai ecologic.

Căldura-perfectă-în-casa-ta

În domeniul instalațiilor de încălzire, KLUNER îți oferă următoarele servicii:

 

• Consultanță de specialitate
• Încălzire clasică (cu calorifere)
• Încălzire prin pardoseală (electrică sau cu agent termic)
• Încălzire cu ventiloconvectoare
• Încălzire cu aeroterme
• Sisteme inovative de încălzire cu pompe de căldură
• Sisteme de încălzire ecologice (panouri solare/fotovoltaice)
• Mentenanță și service pentru sistemele montate

* Pentru toate serviciile oferite de compania noastră, soluțiile tehnice se vor face personalizat în funcție de caracteristicile tehnice ale obiectivului și în funcție de preferințele clientului!

KLUNER-SRL-îți-oferă-următoarele-servicii

Modernizează sistemul de încălzire a locuinței tale pentru eficiență și confort maxim.

Partener Autorizat

Privacy Policy Settings