fbpx

ÎNCĂLZIRE

Confortul locuinței proprii depinde într-o mare măsură de sistemul de încălzire folosit, dar  mai ales de buna funcționare a acestuia.

KLUNER SRL oferă clienților săi cele mai variate și moderne soluții în materie de încălzire a locuinței, în funcție de pretențiile și exigențele individuale, orientate întotdeauna spre criterii de eficiență maximă și confort sporit.

Specialiștii noștri recomandă ca alegerea sistemului de încălzire să se facă, în primul rând,  în funcție de necesitățile termice (puncte consum apă caldă și suprafața spatiului ce trebuie încălzit), combustibilul cel mai convenabil (electric, gaz, lemn, etc.), costurile de achiziție și costurile de exploatare.

Totodată, alegerea sistemului potrivit este influențată și de locația imobilului care va fi deservit. Sunt cazuri în care sistemele de încălzire pe gaz, cele mai utilizate, nu vor putea fi puse în funcțiune din cauza lipsei rețelei în zonă. Atunci putem alege să utilizăm sisteme de încălzire pe lemne, peleți, GPL sau electrice. Totuși, și în aceste cazuri trebuie să calculăm care vor fi costurile instalării și a obținerii efective a combustibilului. Chiar dacă alimentarea cu lemn sau cărbune este cea mai ieftină, totodată este și cea mai puțin comodă, în cazul în care nu aveţi o centrală extrem de performantă (care este şi foarte scumpă), dat fiind faptul că va fi nevoie de supraveghere şi alimentare frecventă. Varianta de preferat, unde este posibil, este încălzirea prin instalație de gaze. Opțiunea cea mai scumpă este cea a electricității.

Cele mai noi tendințe în materie de încălzire sunt sistemele de încălzire inovative care reduc la minim consumul energetic, între care amintim pompele de căldură #Vaillant și #Daikin și cele ecologice, respectiv panourile solare și fotovoltaice, cererea pieței fiind tot mai mare pentru astfel de sisteme de încălzire alimentate cu energie regenerabilă. O importanță mare pentru reducerea consumului de energie, o reprezintă automatizarea instalației de încălzire, care dacă este făcută ca la carte ar trebui să aducă scăderi semnificative, respectiv costuri cu cel puțin 20% mai mici ale consumului de energie.

Nou!!! Pompele de căldură

Vrei să te încălzești într-un mod care protejează mediul înconjurător și  economisește în același timp energie și bani? Alege un sistem care protejează resursele naturale, deoarece folosește exclusiv energie regenerabilă  în locul energiei fosile. Cu pompele de căldură de la Vaillant sau Daikin alegi un sistem pregătit pentru viitor.

KLUNER vă propune o tehnologie de nouă generație  și anume încălzirea cu pompe de caldură, oferind o gamă de produse cu cele mai variate capacități:

– pompe de căldură aer – apă;

– pompe de caldură sol – apă;

Pompele de căldură Vaillant sau Daikin stabilesc standarde pentru confortul casei. Acestea asigură confortul căldurii și al apei calde pe tot parcursul anului, iar în timpul verii asigură un climat interior plăcut în orice moment, prin intermediul funcției de răcire, controlate automat.

Avantajele pompei de căldură (aer-apă) cu tehnologie split aroTHERM:

  • În regiunile unde accesul la rețeaua de gaz lipsește, pompa de căldură aer-apă este o alternativă interesantă la sistemele de încălzire cu biomasă, gaz lichefiat sau motorină
  • Datorită funcției integrate de răcire, puteți beneficia de pompele de căldură aer-apă inclusiv în timpul sezonului cald
  • Toate pompele de căldură aer-apă produse de Vaillant pot fi integrate în rețele inteligente (Smart Grids)
  • Combinați cu un sistem pfotovoltaic și veți crește în mod semnificativ economiile în consumul propriu de energie electrică

Avantajele pompei de căldură (sol-apă) flexoTHERM:

  • Cel mai mic nivel de zgomot în interiorul clădirii
  • Temperatura pe tur mare, de până la 65 °C
  • În zilele călduroase, pompa de căldură poate fi utilizată pentru răcirea activă sau pasivă a clădirii, în funcţie de tipul sursei de căldură.
  • Pentru setarea parametrilor de la distanţă si pentru diagnosticare de la distanţă, pompa de căldură vine echipată cu modulul de conectare la internet VR 900.

KLUNER  SRL este aici să  vă ofere cele mai eficiente soluții din punct de vedere energetic, al calității, al sustenabilității și mai ales al costurilor, pe termen mediu și lung.

ÎNCĂLZIRE – Servicii de proiectare instalații de încălzire

                         – Execuție lucrări de instalații de încălzire

Încălzire clasică (cu calorifere) Solicită ofertă personalizată
Încălzire prin pardoseală (electrică sau cu agent termic) Solicită ofertă personalizată
Încălzire cu ventiloconvectoare Solicită ofertă personalizată
Încălzire cu aeroterme Solicită ofertă personalizată
Încălzire prin plintă Solicită ofertă personalizată
Sisteme inovative de încălzire cu pompe de căldură Solicită ofertă personalizată
Sisteme de încălzire ecologice (panouri solare/fotovoltaice) Solicita oferta personalizata

* Pentru toate serviciile oferite de compania noastră soluțiile tehnice se vor face personalizat în funcție de caracteristicile tehnice ale obiectivului și în funcție de pretențiile clientului!

Partener Autorizat

Privacy Policy Settings