fbpx

Partener service autorizat Grundfos

Scurt istoric al companiei Grundfos

Poul Due Jensen a fondat o companie mică în Bjerringbro în 1944, numită Bjerringbro Pressestøberi og Maskinfabrik (Fabrica de turnătorie din Bjerringbro) în pivnița vilei sale private. Numele Grundfoss a fost inițial un nume de produs, dar a devenit sinonim cu compania în anii 1960. În 1967 a fost eliminat un „s” și numele Grundfos pe care îl știm astăzi a devenit realitate.

1946: Prima pompă

În 1945, Poul Due Jensen a primit o comandă pentru o mică instalație automată de apă pentru o fermă din zonă. În acel moment, el nu a reușit să obțină o pompă de calitate satisfăcătoare, determinându-l să dezvolte prima sa pompă Foss 1, poreclită „porcul” din cauza designului său. Foss (apa curentă) a fost o pompă cu piston de apă subterană de mică adâncime, concepută pentru a pompa apa din puțuri de până la 7 metri adâncime. Era o pompă cu acțiune dublă, ceea ce însemna că pompa apa atât la mișcarea înainte cât și la cea înapoi a pistonului. Au fost produse și vândute în total 26 de pompe ale acestui model.

Ce, cine și unde este astăzi Grundfos?

Din 1945, când au început  afacerea în Danemarca, compania a crescut, iar astăzi producătorii sunt reprezentați de peste 100 de companii din peste 60 de țări și, în plus, produsele Grundfos sunt vândute într-un număr și  mai mare de țări de către distribuitori locali.

Scopul și valorile companiei Grundfos

Dorim să facem o diferență pozitivă în lume

Durabilitatea este în tot ceea ce facem. Lucrăm neobosit pentru a îmbunătăți eficiența apei și a energiei pentru binele mai mare și credem în a face o diferență la nivel local și global.

O misiune plină de decenii de excelență

Prin soluțiile noastre și prin acțiunile noastre, vom asigura accesul la apă pentru mai mulți oameni din întreaga lume, vom proteja resursele noastre de apă prețioase și vom avea un impact pozitiv și de durată asupra provocărilor climatice globale.

“Pionierăm soluții la provocările mondiale legate de apă și climă și îmbunătățim calitatea vieții oamenilor.”

Strategia Grundfos 2025

Explorează produsele și soluțiile Grundfos

Producătorul danez  Grundfos oferă o gamă largă de produse, soluții de pompare și servicii pentru toate aplicațiile, iar prin partenerii de service autorizat oferă și pentru România soluţii complete de pompare. Începând cu anul 2016, compania Kluner oferă produsele și serviciile Grundfos în zona de acoperire a județului Bihor, prezentând și o gamă largă de soluţii de pompare.  Oferim echipamente și accesorii de pompare pentru: alimentări cu apă, ridicarea presiunii, ape uzate, aplicaţii industriale, dozarea şi tratarea apei, incălzire şi aer condiţionat. Ne ocupăm  în acest domeniu de la partea de consultanță, la vânzarea și asigurarea service-ul în garanție și post-garanție pentru întreaga gamă de pompe si echipamente Grundfos.

Pe zona de service, personalul Kluner este calificat și instruit, în conformitate cu standardele producătorului Grundfos. Kluner deține la sediul companiei din Oradea, un stand de probe autorizat Grundfos cu toate sculele și instrumentele de măsură și control necesare în desfășurarea activității autorizate de service.

CERTIFICARI

Autorizati ISCIR, RSVTI IP, ANRE Gaz, ANRE Electric

INTERVENȚII NON STOP

Intervenție Non Stop
Telefon : 0785 467825

SOLUȚII CLARE

Solutii clare de la A la Z pentru instalatii sanitare, electrice, instalatii industriale, desfundari canalizari, inspectii video si multe altele.

Partener Autorizat

Privacy Policy Settings