fbpx

GAZE NATURALE

Instalații de gaze naturale eficiente și fiabile cu KLUNER

Optând pentru KLUNER, poți avea încredere în echipele noastre de profesioniști pentru proiectarea, execuția și întreținerea instalațiilor de gaze naturale. Oferim o gamă largă de servicii, inclusiv branșamente, extinderi de rețea, instalații de utilizare, servicii de garanție și postgaranție, întreținere, verificări tehnice și revizii periodice. Îți oferim servicii de proiectare (prin personal de specialitate în domeniul proiectării), cât și de montaj și implicit toate serviciile conexe în județul Bihor.

 

Soluții de specialitate pentru instalații profesionale de gaze naturale.

Cu KLUNER, te poți baza pe echipa noastră de experți pentru a se ocupa de toate aspectele legate de proiectul tău de instalare a gazelor naturale. De la proiectare și instalare până la întreținere și verificări tehnice, îți oferim servicii complete pentru a asigura eficiența și fiabilitatea instalației tale. Experimentează liniștea care vine odată cu colaborarea cu un partener de încredere în domeniul instalațiilor de gaze naturale.

 

proiectarea, execuția și întreținerea instalațiilor de gaze naturale
Optează pentru o întreținere eficientă a instalației tale de gaze naturale

 

Optează pentru o întreținere eficientă a instalației tale de gaze naturale.

Ai încredere în KLUNER pentru a-ți oferi soluții moderne și eficiente pentru proiectarea, execuția și întreținerea instalațiilor tale de gaze naturale. De la exploatarea autorizată a instalației până la revizii tehnice periodice, echipele noastre experimentate oferă servicii complete pentru a asigura longevitatea instalației tale. Lasă mentenanța în seama noastră, astfel încât să te poți concentra pe ceea ce este important.

 

Asigură siguranța și eficiența instalației tale de gaze naturale.

Nu fă compromisuri în ceea ce privește siguranța și eficiența instalației de gaze naturale. Cu KLUNER, poți beneficia de servicii precum Verificarea instalației de utilizare (VTPIU) și Inspecția tehnică periodică a instalației (ISCIR), pe lângă Autorizarea de funcționare a centralei (AF) și Revizia tehnică periodică a instalației de utilizare (RTP). Ne vom asigura că instalația ta funcționează fără probleme și îndeplinește toate standardele necesare.

VTP-ISCIR-KLUNER
Obtinere-avize-gaz-Kluner

În domeniul instalațiilor de gaze naturale, KLUNER SRL îți oferă următoarele servicii:

Consultanță de specialitate;
Obținere avize și autorizații;
Proiectarea, avizarea și execuția instalațiilor noi pentru consumatorii casnici și industriali care nu sunt alimentați cu gaze naturale;
• Proiectarea, avizarea și execuția modificărilor în cazul instalațiilor deja existente;
Servicii de verificare tehnică periodică (VTP) – o dată la 2 ani, conform legislației în vigoare;
Servicii de revizie tehnică periodică (RTP) – o dată la 10 ani, conform legislației în vigoare;
Comercializarea și instalarea sistemelor de protecție formate din detector gaz metan și o electrovalvă care oprește furnizarea gazelor în caz de avarie;
Garanție pentru calitatea si conformitatea lucrărilor executate, 5 ani.

GAZ  – Servicii de proiectare și execuție

Branșamente de gaze naturale
Solicită ofertă personalizată
Extinderi de rețele
Solicită ofertă personalizată

Instalații de utilizare gaze naturale
Solicită ofertă personalizată
Autorizarea de funcționare a centralei (AF)

de la 168 lei + TVA

Verificarea instalației de utilizare – la 2 ani (VTPIU)
de la 126 lei + TVA

Verificarea tehnică periodică a centralei pe gaz – la 2 ani (ISCIR)
de la 168 lei + TVA
Revizii tehnice periodice ale instalației de utilizare – la 10 ani (RTP)
de la 500 lei + TVA

Optimizarea consumului de energie cu termostate și actuatoare wireless – facturi mai mici cu chiar și 40%!

Optimizarea-consumului-de-energie-cu-termostate-TECH

Prețul gazului și, implicit, al încălzirii a suferit în ultimii ani majorări drastice. Resimțim cu toții efectele acestora. Tocmai din această cauză, tot mai mulți suntem în căutare de soluții moderne și eficiente din punct de vedere al costurilor. Vrei să știi cum poți reduce factura la încălzire cu chiar și 40% fără a sacrifica confortul din casă? Răspunsul se află în automatizare!

Consum-gaze-naturale

Prin instalarea unui controler, a termostatelor de cameră, a actuatoarelor electrice fără fir și a senzorilor de fereastră deschisă, vei reuși să realizezi economii semnificative în gestionarea încălzirii. Pe deasupra, sistemele smart home pot fi controlate și de la distanță, prin intermediul internetului – de pe smartphone sau tabletă.

La KLUNER, experții noștri sunt familiarizați cu caracteristicile, avantajele și dezavantajele tuturor sistemelor de încălzire, ceea ce le permite să găsească soluția ideală pentru tine.

Contactează-ne cu încredere!

La Kluner poți alege dintre cele mai moderne centrale termice cu condensare și vei reduce GARANTAT costurile la încălzire.

 

 

Furnizarea de servicii de instalare de înaltă calitate și complete în domeniul gazelor naturale, al fotovoltaicelor, instalațiilor sanitare, de încălzire și de aer condiționat, asigurând satisfacția și confortul maxim al clienților

 

Servicii-Comfort-Kluner

Ne străduim să oferim calitate excepțională, profesionalism și expertiză în fiecare proiect pe care îl realizăm. Cu cunoștințele și certificările noastre extinse, ne propunem să respectăm cele mai înalte standarde și reglementări din industrie, oferind în același timp soluții inovatoare și durabile. Misiunea noastră este de a crea relații pe termen lung cu clienții noștri, bazate pe încredere, transparență și servicii excelente pentru clienți. La KLUNER, ne angajăm să depășim așteptările și să ne îmbunătățim continuu competențele pentru a rămâne în fruntea industriei de instalații.

Alege KLUNER SRL pentru instalații eficiente de gaze naturale pe care te poți baza și experimentează cel mai înalt nivel de profesionalism și expertiză.

Alege KLUNER SRL pentru instalații eficiente de gaze naturale pe care te poți baza și experimentează cel mai înalt nivel de profesionalism și expertiză.

Contactează-ne pentru consultanță gratuită!

Partener Autorizat

Privacy Policy Settings