fbpx

AUTOMATIZĂRI

Sistemele de încălzire sunt unități termice de producere a căldurii în scopuri tehnologice sau menajere. Rolul acestora este de a proiecta și de a oferi soluții viabile, moderne și eficiente pentru:

  • menținerea în încăperi a unei temperaturi optime, cât mai aproape de valorile dorite;
  • reglarea temperaturii interioare în funcție de necesități, poziționare și ținând cont de inerția termică a elementelor de construcție;
  • încălzirea fără poluarea aerului din încăperi și fără poluarea mediului;
  • asigurarea de soluții economice și eficiente din punct de vedere energetic, dar mai ales pentru reducerea costurilor pe termen mediu și lung.

Așadar, pentru o instalație de încălzire/răcire performantă, sistemul de automatizare este ablsolut necesar și foarte important. Un sistem de automatizare bine gândit și executat generează mai mult confort, eficiență și de asemenea economie de energie.
Automatizările industriale bazate pe dispozitive de control cu microprocesor de la TECH, oferă soluţii de economisire a energiei care permit un management confortabil al încălzirii în clădire și limitarea consumului de energie cu cel puțin 12%.

Prin soluțiile propuse de specialiștii noștri care lucrează cu produse de top marca #TECH-Controllers dorim să oferim clienților noștri exact ceea ce își doresc, respectiv un trai comod și sigur, eficient și confortabil. Garantăm ușurință în utilizarea echipamentelor și suport tehnic 24/24h, 7 zile din 7.
Oferim o gamă completă de echipamente de automatizare pentru orice sistem de  încălzire și gestionare a energiei care încorporează soluții inovative simple, ușor de utilizat, inclusiv prin aplicații mobile (eModul) pentru control de la distanță.

Managementul sistemului de încălzire economic şi convenabil acasă ?!
Cu soluțiile KLUNER este posibil!

  AUTOMATIZĂRI – Consultanță și soluții tehnice de automatizare pentru orice tip de instalație

  • Instalații de încălzire (cazane și centrale termice, sisteme de încălzire clasice cu calorifere sau prin pardoseală)
  • Instalații de climatizare și ventilație (chilere, ventiloconvectoare)
  • Instalații ecologice (panouri solare, panouri fotovoltaice, pompe de căldură)

SOLICITĂ OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Partener Autorizat

Privacy Policy Settings